We're bringing glamour back

Information om events

Information om events

Sedan starten i november 2007 har LL Dance Studio samarbetat med en rad olika uppdragsgivare såsom företag, artister, nattklubbar, familjeföreställningar, festivaler mm. Alla våra elever har erbjudits att deltaga i shower, oavsett ålder, nivå eller tidigare danserfarenhet. Under hösten finns redan bokningar gjorda och genom anmälan till våra kurser finns möjlighet att bli uttagen till dessa shower. Terminen kommer att avslutas med en stor show på en teater då alla studions grupper kommer att medverka.

Kontakta Lina Larsson för mer information om beställning av events, telefon: 0704-67 46 04 mail: lina@lldancestudio.se


Workshops

Några helger varje månad kommer workshops i olika dansstilar att arrangeras i studion. Dessa kommer att äga rum på lördagar eller söndagar, dagtid. Under några intensiva timmar får man chansen att fördjupa sig i någon dansstil. De elever som har betalat in för att kunna gå obegränsat antal kurser per vecka får rabatt på dessa workshops.


Salsotek

En fredag kväll varje månad arrangeras salsotek i dansstudion i anslutning till veckans salsalektion som slutar kl 20.00. Kom och dansa fritt några timmar tillsammans! Alla är vuxna elever är välkomna, inte bara salsadansarna. Det är även fritt fram att bjuda med sina vänner!


Företag

Låt LL Dance Studio ta hand om företagseventet nästa gång! Tillsammans med er skräddarsyr vi ett program helt efter ert önskemål. Varför inte inleda kvällen med en minikurs i salsa? Eller kanske ett Grease-tema med tidsenlig klädsel? Kanske föredrar ni att förflytta er bakåt i tiden, till Studio 54, let’s do the hustle!
Möjligheterna är oändliga, tveka inte att kontakta oss redan idag.


Möhippor/Svensexor, födelsedagspresenter etc.

Att låta bruden/brudgummen/födelsedagsbarnet få en danslektion brukar vara ett uppskattat inslag i firandet. Oavsett om huvudpersonen någon gång uttryckt önskan att få dansa eller ej brukar dessa lektioner innebära en hel del glada skratt – från alla parter!

Vi kommer gärna med förslag på hur upplägget kan se ut men tveka inte att komma med egna idéer

Lämna en kommentar

© 2019 LL Dance Studio

Tema av Anders Norén