We're bringing glamour back

Kurser

VÅRENS NYHETER!


SUPERFREDAG! – lärare Lina Larsson

Du som dansar alla 4 30-minuters koreografiklasser kommer under våren att få chansen att medverka i en dansvideo med någon av koreografierna från klasserna.

Fredagar: Vive la femme/Vive le garcon 17.00

Temple of Gaga 17.30

We love Britney 18.00

TGIF 18.30


Shuffle n Dubstep PRO – lärare Jocke Persson

Intresseanmälan lämnas och läraren gör en uttagning.
Gruppen för dig med mycket goda förkunskaper i Shuffle och som vill ta detta till en helt ny nivå och få chansen att ingå i ett kommande Shuffle Company.

Måndagar 18.00


Powerbalett avancerad – lärare Lina Larsson

För dig som dansat balett och haft annan teknisk träning under många år och som ytterligare vill utveckla förmågan att ta in koreografi.

Söndagar 17.00


HAPPY PLACE! – lärare Lina Larsson

30-minutersklassen med den gladaste musiken, de gladaste koreografierna för de förhoppningsvis gladaste dansarna med den gladaste läraren?!

Starta din torsdagskväll med ett stort leende!

Öppen nivå, alla åldrar.

Torsdagar 17.30 – 18.00


Too Glam to give a damn! – lärare Lina Larsson

I dessa dagar av tävlande dance crews iförda identiska enfärgade t-shirts slår vi ett slag för den glamourösa looken och de glamourösa stilarna. Less is poor! Lev livet la dolce vita! Hylla individen! Ta fram din inre superstar och låt hen skina! Gå från basic till Beyonce!

Varning utfärdas – Förhöjd risk för paljetter, fjädrar och glitter.

Öppen nivå, alla åldrar.

Söndagar 20.00 – 20.30


Koreografiutlärning – lärare…du?

Sista fredagen varje månad finns denna klass för dig som vill få chansen att visa upp en koreografi du själv skapat med möjligheten att lära ut den till gruppen.

4 tillfällen/termin, fredagar 19.00-19.30


KURSER SOM FORTSÄTTER PÅ VÅREN


Hip hop & New style

Olika stilar inom street blandas till tonerna av den nyaste musiken inom samma genre.


Shuffle n’ Dubstep

Shuffle är en typisk dans till hård housemusik och techno som har sitt ursprung på 80-/90-talets dansgolv. Stegen kommer från breakdancekulturen men blev sedan en egen stil som funkar perfekt på alla dansgolv med tydlig takt. Under 2000-talet, ungefär vid samma tidpunkt som internet och youtube blev stort, spreds shuffle över hela världen och videos lades upp. Grupper bildades där folk träffades och umgicks och lärde ut steg. Dubstep bygger på isolerade steg och kombinationer av dessa.


TGIF! (Thank God It’s Friday!)

För att fira in helgen slår vi klackarna i taket och kör 30 intensiva minuter koreografi till den bästa partymusiken. Missa inte detta tillfälle att rivstarta helgen!


Power Balett

För dig som vill träna upp din hållning, din smidighet och din grace samtidigt som du tränar varje muskel i din kropp – detta är klassen för dig. Grunderna ligger i klassisk balett och vi använder både balettstång och golvet men till tonerna av den hetaste musiken. Ta din dans och ditt inre välbefinnande till en helt ny nivå!


80/90 Attack!

I denna grupp dansar vi till hitsen från 80 och 90-talet. Här hittar du mycket dansglädje och energi! Denna klass passar både nybörjare och dig som dansat tidigare.


30+ Dance Invasion


Latin Fusion


Cheerleading


Schlager Attack!


Hollywood Dreams


Millenium Dance


Vive la femme!/Vive le garçon!


Temple of Gaga


We love Britney!


Pole Dancing


Team Disco and Show

För åldrarna 6-9 år


Dansprinsessor & prinsar

För åldrarna 3-5 år


Mamma/Pappa & Barn

Tisdagar 17.45 – 18.30, 45 minuter

© 2019 LL Dance Studio

Tema av Anders Norén