LL Dance Studio

We're bringing glamour back

Nyheter våren 2019!

NYHETER VÅREN 2019!
Contemporary/Modern Dance – tisdagar 21.00-22.00
I denna grupp står inte danstekniken i fokus, känslan och kroppens fria rörelser kommer att styra i koreografierna. Dansen passar dig som vill få utlopp för din kreativitet och dina känslor såväl som dina danskunskaper. Koreografierna kommer att experimentera med kropp, själ, rum och musik. Andning och spänning/avslappning kommer att inkluderas och utvecklas. Perfekt för den tekniska dansaren som vill ha en extra utmaning inom dansen eller för dansaren utan dansteknisk erfarenhet som vill prova något helt nytt.
Lärare: Lina Larsson

80/90 Attack! – torsdagar 19.00-20.00
Denna klassiska grupp byter dag och tid och passar även på att öka tempot och byta namn inför våren 2019. Du som älskar Eurodisco och artister som Basic Element, Dr Alban, E-type, Scooter, Pandora samt älskar ett högt tempo och massor av dansglädje och energi – denna grupp är ett måste för dig! Vi kommer att varva med mästerverk från det ljuva 80-talet. En varning utfärdas dock: er lärare kommer att bli mer på G än någonsin av denna musik! ☺
Lärare: Lina Larsson

Vive la Femme/ Vive le Garcon – fredagar 17.00-17.30
Låt oss stärka och hylla både tjejer och killar, kvinnor och män med denna statement- och powergrupp på schemat! I denna grupp tar vi ställning och jobbar stenhårt med att stärka och lyfta fram alla, vi kommer i koreografierna att hylla likheter såväl som olikheter. Att vår grundtanke är alla människors lika värde är en självklarhet, precis som i alla studions grupper. En starkt självförtroendehöjande dansgrupp som passar alla!
Lärare: Lina Larsson

Temple of Gaga – fredagar 17.30 – 18.00
Låt oss fira denna unika artist och hennes nästintill outtömliga låtskatt! Lady Gaga är inte bara en stor musikalisk talang, hon arbetar även hårt för alla människors lika värde och tar ställning för detta i exempelvis låten ”Born this way”. På en av hennes konserter sa hon ett fint citat som jag bär med mig: ”Jag vill inte att ni ska gå härifrån ikväll och älska mig mer, jag vill att ni går härifrån och älskar er själva mer!”. Precis detta vill jag att vi ska känna under denna kurs, precis som under alla andra lektioner. Var beredda på en kurs full av överraskande koreografier såväl som outfits!
Lärare: Lina Larsson

Diva Domination – söndagar 20.00 – 20.30
Denna 30 minutersklass är gruppen för dig som gillar filmer som Burlesque, Moulin Rouge, Cabaret och Chicago och artister som Pussycat Dolls, Christina Aguilera och deras videos. Passar dig som gillar showkläder i denna stil. Perfekt grupp för att boosta ditt självförtroende, både i vardagen och i showsammanhang.
Ålder: 15+
Lärare: Lina Larsson
Konceptet SUPERFREDAG!
Starta helgen på absolut bästa vis och hoppa på konceptet SUPERFREDAG! För att fira att det är fredag erbjuder denna veckodag 5 st 30-minutersklasser på rad, alla ren koreografiträning med högt tempo och fokus på dansglädje. Alla som väljer att ta alla 5 klasserna (eller 4 för killar och er under 15 som inte kan gå High Heels) kommer att få en present från LL-shopen! Ta chansen att fira fredag med oss och jag lovar er att humöret kommer att vara på topp hela helgen!
17.00 Vive la Femme/ Vive le Garcon
17.30 Temple of Gaga
18.00 We love Britney
18.30 High Heels
19.00 TGIF!
Lärare: Lina Larsson

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2024 LL Dance Studio

Tema av Anders Norén