LL Dance Studio

We're bringing glamour back

Nyhetsbrev Våren 2018!

NYA KLASSER:
På fredagar i vår drar vi igång helgen med att slå klackarna i taket och förvandla studion till en nattklubb! Vi presenterar 2 högeffektiva nya klasser på 30 minuter/klass, perfekta för att både hinna dansa och hinna hem för att fira helg.
• We Love Britney! – Koreografier till Britney Spears absolut största hits men även mindre välkända mästerverk som verkligen förtjänar vår uppmärksamhet och hyllning. Högt tempo, fokus på dansglädje och koreografi. Öppen nivå. Fredagar 18.00

• High Heels – Denna populära klass gör nu comeback på schemat med fullt fokus på koreografi, med eller utan högklackat. Ålder: 14+. Fredagar 18.30

TIPS: Missa inte att även anmäla dig till TGIF fredagar 19.00, även den klassen 30 minuter koreografi med fokus på dansglädje, öppen nivå. Ny koreografi varje vecka!

ÖPPET HUS & PROVA PÅ ALLA KLASSER!
Hela vecka 2 då terminen startar har vi Öppet Hus och alla får möjligheten att prova alla klasser! Ta chansen och testa en klass du länge funderat på eller en gammal favorit du inte haft möjlighet att gå på ett tag. Jag ser fram emot att starta våren med en vecka full av extra energi och dansglädje!

VÄRVA EN KOMPIS!
Du som värvar en kompis till LL DANCE STUDIO får presentkort på 250 kr i LL-shopen (efter betald kursavgift)! Du som värvar flera kompisar får ett presentkort/värvad kompis!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2024 LL Dance Studio

Tema av Anders Norén