LL Dance Studio

We're bringing glamour back

Våra danskompanier

LL Dance Company

Dansarna som ingår i LL Dance Company har mångårig danserfarenhet, god teknisk kunskap samt stor vana av shower och professionell yrkesverksamhet inom dansen. LL Dance Company representerar dansstudion utåt i diverse sammanhang. Performance and Expression behandlar stilar såsom modern jazz, lyrical jazz, showjazz, commercial jazz mm. Nightclub Edition satsar på koreografi som riktar sig till en nattklubbspublik. Deltagande är möjligt endast via uttagning eller personlig rekommendation. Vid intresse, prata med Lina. Observera att anmälan till LL Dance Company måste kombineras med minst en av teknikklasserna.

LL Dance Company Junior & High School

LL Dance Company Junior och High School består av speciellt utvalda dansare i åldern ca 14 – 20+ år. Att vara medlem i dessa kompanier innebär att representera studion utåt i diverse olika sammanhang och medverka i olika shower och andra bokningar. LLDC Junior och High School tränar avancerad showjazz/teknik, balett och koreografi och passar för dig som vill satsa på dansen. Deltagande är möjligt endast via uttagning eller personlig rekommendation. Vid intresse, prata med Lina. Observera att anmälan till LL Dance Company Junior och High School måste kombineras med minst en av teknikklasserna.

LL Dance Company Mini

LL Dance Company Mini består av speciellt utvalda dansare i åldern ca 10-14 år. Att vara medlem i LLDC innebär att representera studion utåt i diverse olika sammanhang och medverka i olika shower och andra bokningar. LLDC mini tränar avancerad showjazz/teknik och koreografi. LLDC mini passar för dig som vill satsa på dansen och som har danserfarenhet och teknisk träning. Deltagande är möjligt endast via uttagning eller personlig rekommendation. Vid intresse, prata med Lina. Observera att anmälan till LL Dance Company mini måste kombineras med minst en av teknikklasserna.

© 2024 LL Dance Studio

Tema av Anders Norén