LL Dance Studio

We're bringing glamour back

Lärare

LL DANCE STUDIOs duktiga lärare hjälper varje dansare att utvecklas utifrån sin nivå och att sikta mot stjärnorna. Vårt fokus ligger på dansglädje, utveckling och kompetens.

LINA LARSSON

Lina Larsson har genom åren utbildat sig inom olika stilar och på en rad olika skolor, för en mängd olika pedagoger, något hon fortfarande gör. Sedan 1996 har Lina undervisat i dans på olika dansskolor runtom i Skåne och arbetat som dansare och koreograf i en stor mängd olika sammanhang såsom i exempelvis Melodifestivalen, i Melodifestivalen-turnén, Invigningen av Öresundsbron, i musikvideos, tillsammans med olika artister och i diverse tv-program. Lina har nationellt och internationellt tävlingsdansat i Salsa och i Showcase och varit utvald att representera Sverige internationellt. Lina Larsson har genom åren utbildat hundratals elever i dans. Sedan 2008 driver hon LL DANCE STUDIO. Läs mer om Lina

JOAKIM ’JOCKE’ PERSSON

Lärare_Jocke

Jocke började sin danskarriär med att utbilda sig inom dansstilen shuffle och har deltagit i en mängd meet-ups tillsammans med andra dansare inom genren i Sverige. Utöver dessa events har Jocke även deltagit i olika rave och Hardstyle/Technofestivaler.
Sen 2015 har Jocke utbildat sig i varierade dansstilar och är sedan dess medlem av LL DANCE COMPANY. Jocke har med LL DANCE STUDIO deltagit i en stor mängd olika shower, produktioner och events. Sen 2017 är Jocke anställd som danslärare i Shuffle n Dubstep.

MIKAELA LINELL

Lärare_Mikaela

Mikaela inledde sin danskarriär på LL DANCE STUDIO 2012 och har med stor framgång provat alla dansstilar. Sedan 2014 har Mikaela varit en mycket viktig del av LL DANCE COMPANY och deltagit i en stor mängd vitt skilda shower, produktioner och event genom åren. Under högstadiet gjorde Mikaela sin praktik på LL DANCE STUDIO under 2 x 2 veckor och är sedan 2017 anställd som danslärare i Poledancing.

© 2024 LL Dance Studio

Tema av Anders Norén